Bucura-te acum de cartea care iti va schimba viitorul

“Cum Sa Reusim In Viata”

Capture11“Cum Sa Reusim In Viata”, este o carte completa de comunicare si dezvoltare personala, carte care cuprinde toate regulile de conduita si comunicare din familie si din viata, asa cum le-am trait eu de-a lungul vietii. Este o carte completa despre problemele oamenilor din viata si sfaturi despre cum pot fi rezolvate aceste probleme. Aceasta carte va da peste cap internetul in materie de carti tiparite comandate online, deoarece e scrisa in cuvinte simple si usor de inteles de catre toata lumea. Are reguli de viata adevarata din viata adevarata, cu oameni si despre oameni.

Este o carte inspirata din viata reala, asa cum este ea cu bune si cu rele. Toata aceasta carte, are pe langa regulile de comunicare si conduita din viata si din familie si un capitol de dezvoltare personala, in care ne este dezvaluit in detaliu felul in care trebuie sa evoluam si sa traim armonios in viata. Este una dintre cele mai bune carti, cu solutii viabile pentru problemele din viata de cuplu si nu numai din viata in general. Aceasta carte este o harta detaliata a tot ceea ce inseamna viata de familie, cum sa ne alegem prietenii, cum sa ne alegem partenerul de viata, cum sa ne respectam parintii si in final cum sa ne crestem bine si armonios copiii.

“Cum Sa Reusim In Viata” este o carte care-ti va schimba viata dupa ce o citesti, pentru ca are sfaturi pentru toti oamenii indiferent de rasa, sex, religie si culoarea pielii, pentru ca, nu-i asa, problemele vietii nu tin cont de asta, ci se adreseaza noua tuturor ce traim pe aceasta lume. Viata are suisuri si coborasuri, si de aceea am scris in aceasta carte despre tot ceea ce trebuie facut ca noi sa avem o viata linistita si fericita alaturi de cei dragi. Multa lume promite multe feluri de cum se fac banii, intoxicandu-ne cu fel de fel de jocuri binare si chestii din acestea, in care numai ei castiga bani nu si noi. Ei spun ca numai banii sunt totul in viata pentru a avea fericirea garantata. E gresit acest concept, pentru ca eu am scris in aceasta carte, cum poti fi fericit alaturi de cei din jurul tau, prieteni si familie, neincluzand ca o prioritate banii, ci comunicarea, dezvoltarea personala si conduita in familie. Cu siguranta daca vei fi destul de destept, pentru ca ai invatat la timp, vei sti sa faci si bani, cu siguranta daca vei sti sa ai un partener de viata ideal, pentru ca ai stiut sa ti-l alegi cum si cand trebuie, vei avea o viata fericita si lipsita de griji. Cartea este scrisa de mine din experientele vietii personale nu din auzite, asa ca o recomand cu caldura.

Cum sa ai parte de o viata fericita si plina de entuziasm? Cum sa ai o viata bogata in impliniri si satisfactii? Raspunsul este simplu, citind cartea mea “Cum Sa Reusim In Viata”. Numai in aceasta carte vei gasi drumul spre victorie in viata si spre libertatea pe care o dorim cu totii. Cartea se va putea comanda completand tabelul de mai jos si va putea fi platita direct la curier sau direct la editura la 0722/156.408. Cartea costa 43 lei + 10 lei taxa curier pentru cei din Bucuresti si 15 lei pentru provincie. Pentru cei din strainatate, cartea poate fi comandata de pe Amazon sau la telefon 0722/156.408, deocamdata cu o editie in limba romana. Cartea are 400 de pagini si este tiparita intr-o grafica de exceptie, dupa cele mai ridicate standarde internationale. Lectura placuta!

Cu stima, Marius Mocanu.